Eylül ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Okul pansiyonumuz  11 Eylül 2022 pazar günü sabah saat 09:00'da açılacaktır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında pansiyona yatılılık başvurusu yapıp komisyon değerlendirmesi sonucunda okulumuz Kız/Erkek pansiyonuna yerleşen öğrenci listesini görmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2022-2023 Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) için öğrenci başvuruları 27 Ağustos - 2 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacaktır. 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz başvurularını e-kurs modülü üzerinden yapabileceklerdir.  e-kurs modülü öğrenci girişi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2022-2023 Öğretim Yılı Pansiyon Kayıt Evrakları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Pansiyona başvuruda bulunacak tüm öğrenci velilerimizin evrakları eksiksiz doldurarak kayıt işlemlerini 23-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri önemle rica olunur. Yatılılık yerleştirme sonuçları 31 Ağustos 2022 tarihinde internet sitemiz üzerinden ilan edilecektir.

Bu yıl ilçemizde DYK yaz kursları Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılacaktır. 12. Sınıf öğrencilerimiz için DYK kurs başlangıç tarihi 4 Temmuz Pazartesi olarak belirlendi. Ayrıca ara sınıflar için Matematik ve İngilizce derslerinden açılacak olan yaz okulu kursları da 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacaktır. Yaz okulu için başvurular 4 Temmuz tarihine kadar uzatılmıştır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz e-kurs modülü üzerinden yaz okulu başvurularını yapabilirler.

2021-2022 Öğretim Yılında mezun olacak olan 12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet ve kep atma töreni 07 Haziran 2022 Salı günü yapılacaktır.

5 Haziran tarihinde öğrencilerimizle birlikte Amasya Borabay Gölü, Samsun ve Amasya illerine okul gezisi düzenleyeceğiz. Amasya Borabay Gölü'nde yapılacak olan kahvaltıdan sonra, öğrencilerimizle önce Samsun daha sonra Amasya illerinin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini yakından görme fırsatı bulacağız.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Değerler Eğitimi Planı "Yurdumun Değerleri etkinlikleri kapsamında düşünceleriyle, ufkuyla ve ülke yönetiminde sahip olduğu sorumluluk bilinciyle tarihimizde önemli bir yere sahip olan Osmanlı´nın 34. Padişahı Sultan Abdulhamit Han üzerine okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Taşdan POLAT ve Müdür Yardımcısı Ferhat Fazıl YILMAZ eşliğinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Nis

Okulumuz 11-A sınıfı öğrencisi Zeynep YENER Sivas´ta yapılan Pansiyonlar Okuyor Kitap Okuma Yarışmasında il ikincisi oldu. İlçemizi ve okulumuzu Sivas´ta başarıyla temsil eden öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.