Eylül ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2023-2024 Öğretim Yılı sınıf ders programını görmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Okul pansiyonumuz  10 Eylül 2023 pazar günü sabah saat 09:00'da açılacaktır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında pansiyona yatılılık başvurusu yapıp komisyon değerlendirmesi sonucunda okulumuz Kız/Erkek pansiyonuna yerleşen öğrenci listesini görmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2023-2024 Öğretim Yılı Pansiyon Kayıt Evrakları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Pansiyona başvuruda bulunacak tüm öğrenci velilerimizin evrakları eksiksiz doldurarak kayıt işlemlerini 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri önemle rica olunur. Yatılılık yerleştirme sonuçları 31 Ağustos 2023 tarihinde internet sitemiz üzerinden ilan edilecektir.

2023-2024 Öğretim Yılı Pansiyon Kontenjan Bilgileri için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Haz

Okulumuzun mezunlarından Elif İlayda Yıldız Mayıs ayı itibariyle okulumuza hemşire olarak atanmış olup okul revirimizde hizmet vermeye başlamıştır. Personelimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Haziran ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2022-2023 Öğretim Yılında mezun olacak olan 12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet ve kep atma töreni 06 Haziran 2023 Salı günü yapılacaktır. Öğrenci velilerimizi bu gurur dolu günümüzde aramızda görmekten onur duyarız.

İkinci dönem ikinci yazılı sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Mrt

İkinci dönem birinci yazılı sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Aralık ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ekm

Kasım ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ekm

Birinci dönem birinci yazılı sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ekm

9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz için okulumuz tarafından, öğrencilerimizin daha verimli bir şekilde ve planlı ders çalışabilmeleri için sınıf ve şube bazında hazırlanan, örnek çalışma planlarımıza ulaşmak için, lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.