SİVAS / SUŞEHRİ - Suşehri Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: Öğretmenler Günü

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü programı Suşehri Öğretmenevi salonunda okulumuz tarafından gerçekleştirildi. Suşehri Kaymakamı Ahmet KORKMAZ, Milli Eğitim Müdürü Erkan YILDIZ ve ilçe protokolü de programa iştirak ettiler. Programa emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Öğrencilerimizi hayata hazırlayan, onlara değer veren, destek olan, fedakarane çalışmaları ile emeklerini asla esirgemeyen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Bu güzel günde öğretmenlerini unutmayan sevgili öğrencilerimize, güzide üniversitelerde okuyan ve ülkenin dört bir yanında devletine, milletine en güzel şekilde hizmet eden kıymetli mezunlarımıza ve okulumuzun tüm değerli çalışanlarına teşekkür ederiz.