Etiket Sonuçları: HEDEF projesi

Ara

HEDEF-Okuyan Nesil Projesi kapsamında okulumuzda devam eden "Okumak Mutluluktur" projesi çerçevesinde kitap okuma halkaları etkinliğimizi Suşehri Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirdik. 1. Dönem 9, 10 ve 11. sınıflardan 80 öğrencimizin katıldığı üç gün süren etkinliklerde, öğrencilerimiz okudukları kitapları öğretmenleri ve Gençlik Merkezi yetkilileri ile birlikte değerlendirdiler. Okuma halkası etkinliklerimiz 2. dönem de devam edecek. Etkinliklere katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Etkinlik video ve fotoğrafları için lütfen sayfayı aşağı kaydırınız.

Ock

Sivas Valiliği Hedef Projesi sosyal etkinlikleri kapsamında; öğretmenlerimiz, 12. sınıf öğrencilerimiz ve pansiyonda kalan tüm öğrencilerimiz ile personelimizin katılımlarıyla "Çiğköfte Gecesi" etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin gönüllerince eğlendiği bu güzel etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Yurdumun Değerleri etkinlikleri ve Sivas Valiliği Hedef Projesi kapsamında Suşehri Gençlik Merkezi ve Mavi Umutlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin katkıları ile "Kardeşim Sensin" etkinliğimizi 28/12/2022 tarihinde gerçekleştirdik.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 102. yılı münasebetiyle ilçe genelinde lise öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuz öğrencisi Ali Erdem TOPCU birinci olmuştur. Öğrencimiz hediyesini İlçe Kaymakamı Ahmet KORKMAZ'dan almıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Sivas Valiliği Hedef Projesi çerçevesinde, öğrencilerimizin kitap okuma farkındalıklarını artırmak ve akademik başarılarına katkı sağlamak amacıyla okulumuzda hayata geçirdiğimiz "Okumak Mutluluktur" projesi kapsamında, Suşehri Gençlik Merkezi ile koordineli olarak uygulamaya koyduğumuz okuma halkaları etkinliğimizin birinci dönem etkinliklerini gerçekleştirdik. Bu kapsamda öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde okudukları kitapların tahlillerini yaptılar. 63 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz okuma halkaları etkinlikleri ikinci dönem de devam edecektir. Etkinliklere katkı sağlayarak emeklerini esirgemeyen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Huri Selcen Kaya'ya ve Suşehri Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür ederiz.

Ekm

Sivas Valiliği "Hedef Projesi" kapsamında okulumuz tarafından hazırlanan "Yolumuz Sivas Rotamız Sanat" projesi kapsamında Sivas merkeze 22/10/2022 tarihinde okulumuz Müdür Başyardımcısı Tuncay Çakmak ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Huri Selcen Kaya öncülüğünde doğa, tarih, kültür ve sanat gezisi düzenlenmiştir.