SİVAS / SUŞEHRİ - Suşehri Fen Lisesi

Birimlerimiz

Kariyer Günleri Etkinlikleri Kapsamında Mimar Ercan KARABAL'ı Misafir Ettik

Okulumuz 11 ve 12. Sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin 'Mimarlık' mesleğinin çalışma koşulları, istihdam olanakları, üniversite dersleri, mesleğingüzel yanları ve zorlukları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla Mimar Ercan KARABAL ile söyleşi düzenledik.

Öğrencilerimizin mimarlık mesleği hakkındaki soru işaretlerini gideren davetimizi kırmayarak öğrencilerimiz için okulumuza gelen MimarErcan KARABAL' a teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin YKS sistemi hakkında tüm detayları öğrenmesi ve çalışmalarına bu yönde devam edebilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenimiz Büşra KARASU tarafından YKS Sistemi Bilgilendirme Seminerleri ve pano çalışmaları yapılmıştır.

Ekm

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Faaliyetleri kapsamında okulumuzdaki Yeşilay Köşemiz güncellenmiştir. TBM Eğitimleri ile bağımlılıklar konusunda farkındalık uyandırmaya devam edeceğiz.