SİVAS / SUŞEHRİ - Suşehri Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: değerler

Ekm

Öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik olarak okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan meslek ve ilgi, yetenek, değerler ilişkisi broşürleri için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

Ock

Sivas Valiliği Hedef Projesi sosyal etkinlikleri kapsamında; öğretmenlerimiz, 12. sınıf öğrencilerimiz ve pansiyonda kalan tüm öğrencilerimiz ile personelimizin katılımlarıyla "Çiğköfte Gecesi" etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin gönüllerince eğlendiği bu güzel etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Yurdumun Değerleri etkinlikleri ve Sivas Valiliği Hedef Projesi kapsamında Suşehri Gençlik Merkezi ve Mavi Umutlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin katkıları ile "Kardeşim Sensin" etkinliğimizi 28/12/2022 tarihinde gerçekleştirdik.

Kas

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü "Yurdumun Değerleri" sosyal etkinlikler programı kapsamında "Ustasından Öğreniyorum" etkinliğini okulumuz pansiyonunda aynı zamanda pansiyonumuzda belletici öğretmen olarak da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Özge AKMEŞE öncülüğünde gerçekleştirdik.  Özge AKMEŞE öğrencilerimize ebru sanatının tarihçesi, gelişimi, ebru sanatında kullanılan malzemelerin hazırlanışı ve kullanımı konularında bilgilendirme yaptı. Daha sonra çeşitli ebru türlerinde örnekleri uygulamalı olarak gösterdi. Son olarak öğrencilerimiz de öğretmenleri eşliğinde uygulamalı olarak ebru çalışmaları yaptılar. Bu güzel etkinlik için görsel sanatlar öğretmeni  Özge AKMEŞE'ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Değerler Eğitimi Planı "Yurdumun Değerleri etkinlikleri kapsamında düşünceleriyle, ufkuyla ve ülke yönetiminde sahip olduğu sorumluluk bilinciyle tarihimizde önemli bir yere sahip olan Osmanlı´nın 34. Padişahı Sultan Abdulhamit Han üzerine okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Taşdan POLAT ve Müdür Yardımcısı Ferhat Fazıl YILMAZ eşliğinde değerlendirmelerde bulunuldu.