Etiket Sonuçları: Pansiyon

Nis

Mayıs ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Nis

Ara tatil dönüşü okul pansiyonumuz 15 Nisan 2024 Pazartesi günü sabah saat 08:00'de açılacaktır.

Nisan ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Mart ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Okul pansiyonumuz 04 Şubat 2024 pazar günü sabah saat 09:00'da açılacaktır.

Şubat ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ocak ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Aralık ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Okul pansiyonumuz 19 Kasım 2023 pazar günü sabah saat 09:00'da açılacaktır.

Kasım ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ekim ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Eylül ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Okul pansiyonumuz  10 Eylül 2023 pazar günü sabah saat 09:00'da açılacaktır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında pansiyona yatılılık başvurusu yapıp komisyon değerlendirmesi sonucunda okulumuz Kız/Erkek pansiyonuna yerleşen öğrenci listesini görmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2023-2024 Öğretim Yılı Pansiyon Kayıt Evrakları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Pansiyona başvuruda bulunacak tüm öğrenci velilerimizin evrakları eksiksiz doldurarak kayıt işlemlerini 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri önemle rica olunur. Yatılılık yerleştirme sonuçları 31 Ağustos 2023 tarihinde internet sitemiz üzerinden ilan edilecektir.

2023-2024 Öğretim Yılı Pansiyon Kontenjan Bilgileri için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Haziran ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Aralık ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Kasım ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Eylül ayı yemek listesi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Okul pansiyonumuz  11 Eylül 2022 pazar günü sabah saat 09:00'da açılacaktır.

2022-2023 Öğretim Yılı Pansiyon Kayıt Evrakları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Pansiyona başvuruda bulunacak tüm öğrenci velilerimizin evrakları eksiksiz doldurarak kayıt işlemlerini 23-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri önemle rica olunur. Yatılılık yerleştirme sonuçları 31 Ağustos 2022 tarihinde internet sitemiz üzerinden ilan edilecektir.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Değerler Eğitimi Planı "Yurdumun Değerleri etkinlikleri kapsamında düşünceleriyle, ufkuyla ve ülke yönetiminde sahip olduğu sorumluluk bilinciyle tarihimizde önemli bir yere sahip olan Osmanlı´nın 34. Padişahı Sultan Abdulhamit Han üzerine okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Taşdan POLAT ve Müdür Yardımcısı Ferhat Fazıl YILMAZ eşliğinde değerlendirmelerde bulunuldu.