Etiket Sonuçları: Mezun

Haz

Suşehri Fen Lisesi olarak 12. sınıf öğrencilerimize her yıl düzenlediğimiz mezuniyet gecemizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. 2022-2023 öğretim yılı mezuniyet törenimiz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

2022-2023 Öğretim Yılında mezun olacak olan 12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet ve kep atma töreni 06 Haziran 2023 Salı günü yapılacaktır. Öğrenci velilerimizi bu gurur dolu günümüzde aramızda görmekten onur duyarız.

Haz

2021-2022 Öğretim Yılında mezun olacak olan 12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet ve kep atma töreni 07 Haziran 2022 Salı günü yapılacaktır.

Suşehri Fen Lisesi olarak ilk mezunlarımızı vermenin sevincini yaşıyoruz. Mezuniyet törenimiz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.