Etiket Sonuçları: 2023-2024 Öğretim Yılı

Okulumuz pansiyonunda barınan öğrencilerin hafta sonu evci iznine çıkabilmeleri için velilerin yazılı talebi olması gerekmektedir. Öğrencimizin evci iznine çıkması için lütfen örnek dilekçede belirtilen şekilde okulumuza dilekçe ulaştırınız. Evci izin dilekçesi örneği için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Tüm sınıf düzeylerinde öğrencilerimiz için okulumuz Rehberlik Servisi tarafından, öğrencilerimizin daha verimli bir şekilde ve planlı ders çalışabilmeleri için sınıf ve şube bazında hazırlanan, örnek çalışma planlarımıza ulaşmak için, lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

2023-2024 Öğretim Yılı sınıf ders programını görmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Okul pansiyonumuz  10 Eylül 2023 pazar günü sabah saat 09:00'da açılacaktır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında pansiyona yatılılık başvurusu yapıp komisyon değerlendirmesi sonucunda okulumuz Kız/Erkek pansiyonuna yerleşen öğrenci listesini görmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2023-2024 Öğretim Yılı Pansiyon Kayıt Evrakları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Pansiyona başvuruda bulunacak tüm öğrenci velilerimizin evrakları eksiksiz doldurarak kayıt işlemlerini 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri önemle rica olunur. Yatılılık yerleştirme sonuçları 31 Ağustos 2023 tarihinde internet sitemiz üzerinden ilan edilecektir.

2023-2024 Öğretim Yılı Pansiyon Kontenjan Bilgileri için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.